STN EN 60383-1/A11: 2003 (34 8052), Izolátory pre vonkajšie elektrické vedenia s menovitým napätím nad 1 kV Časť 1 Keramické alebo sklenené izolátory pre siete so striedavým napätím. Definície, skúšobné metódy a preberacie kritériá. Zmena A11 - Chovanová, Katarína (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto zmena A11 STN EN 60383-1: 2003 je slovenskou verziou EN 60383-1: 1996/A11: 1989