STN EN 60383-2: 2003 (34 8052), Izolátory pre vonkajšie elektrické vedenia s menovitým napätím nad 1 kV Časť 2 Izolátorové reťazce a závesy pre siete so striedavým napätím. Definície, skúšobné metódy a preberacie kritériá - Chovanová, Katarína; Sklenička, Václav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma obsahuje českú verziu EN 60383-2: 1995