STN EN 61466-2/A1: 2003 (34 8054), Kompozitné závesné izolátory pre vonkajšie vedenia s menovitým napätím nad 1 kV Časť 2 Rozmerové a elektrické charakteristiky. Zmena A1 - Ďurkovská, Mária (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto zmena A1 STN EN 61466-2: 2002 je slovenskou verziou EN 61466-2: 1998/A1: 2002