STN EN 60433: 2003 (34 8055), Izolátory pre vonkajšie elektrické vedenia s menovitým napätím nad 1kV. Keramické izolátory pre siete so striedavým napätím. Charakteristiky tyčových závesných izolátorov. - Ďurkovská, Mária; Sklenička, Václav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma obsahuje českú verziu EN 60433: 1998