STN 34 8110: 2002, Rozmery spojení paličky a panvičky izolátorového reťazca. - Nemčič, Rudolf; Červený, Zdeněk (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s HD 474 S1: 1986 v českej verzii