STN IEC 60471: 2002 (34 8114), Rozmery spojenia vidlice a oka súčastí izolátorového reťazca. - Ďurkovská, Mária; Červený, Zdeněk (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto norma obsahuje IEC 60471: 1977 vrátane zmeny A1: 1980 v českom jazyku