STN EN 60305: 2003 (34 8118), Izolátory pre vonkajšie elektrické vedenia s menovitým napätím nad 1 kV. Keramické alebo sklené závesné izolátory pre siete so striedavým napätím. Charakteristiky tanierových izolátorov. - Ďurkovská, Mária; Červený, Zdeněk (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma obsahuje českú verziu EN 60305: 1996