STN EN 16851: 2018 (27 0500), Žeriavy. Ľahké žeriavové systémy. - Gatial, Miroslav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2018)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 16851: 2017