STN EN 50527-1: 2018 (36 7938), Postup posudzovania expozície pracovníkov s aktívnymi implantovateľnými zdravotníckymi pomôckami elektromagnetickým poliam Časť 1 Všeobecne - Kotoč, Július; Poliaková, Elena (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2018)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 50527-1: 2016