STN EN 14081-1: 2018 (73 1716), Drevené konštrukcie. Pevnostne triedené konštrukčné rezivo s pravouhlým prierezom Časť 1 Všeobecné požiadavky - Panáček, Pavol (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2018)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14081-1: 2016