STN EN 1496: 2018 (83 2624), Osobitné ochranné prostriedky proti pádu z výšky. Záchranné zdvíhacie zariadenia. - Kočanová, Natália (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2018)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1496: 2017