STN EN 60660: 2002 (34 8122), Izolátory. Skúšky vnútorných podperných izolátorov z organických materiálov pre siete s menovitým napätím vyšším ako 1 kV a nižším ako 300 kV. - Chovanová, Katarína; Kučera, Jaroslav; Vokálek, Jaroslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 60660: 1999 v českej verzii