STN EN 40-1: 1997 (34 8340), Osvetľovacie stožiare Časť 1 Definície a názvoslovie - Petro, Jozef (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1997)
Táto národná norma je identická s EN 40-1 a je preložená z nemeckého originálu