STN EN 40-6: 2002 (34 8340), Osvetľovacie stožiare Časť 6 Požiadavky na hliníkové osvetľovacie stožiare - Bubelínyová, Eleonóra (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 40-6: 2002