STN EN 61897: 2001 (34 8741), Vonkajšie vedenia. Požiadavky a skúšky na tlmiče vibrácií spôsobených vetrom typu Stockbridge. - Ďurkovská, Mária; Kučera, Jaroslav; Vokálek, Jaroslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 61897: 1998 v českej verzii