STN EN 60034-5: 2002 (35 0000), Točivé elektrické stroje Časť 5 Stupne ochrany krytmi točivých elektrických strojov (kód IP). Klasifikácia - Uličný, Ján; Horská, Radka (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto norma obsahuje českú verziu EN 60034-5: 2001