STN EN 60034-6: 2001 (35 0000), Točivé elektrické stroje Časť 6 Spôsoby chladenia (kód IC) - Jurík, Milan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 60034-6: 1993