STN EN 60034-7/A1: 2003 (35 0000), Točivé elektrické stroje Časť 7 Klasifikácia typov konštrukcií a montážnych usporiadaní (kód IM). Zmena A1 - Uličný, Ján (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto zmena A1 STN EN 60034-7: 2001 je slovenskou verziou EN 60034-7: 1993/A1: 2001