STN IEC 60034-11-2: 1992 (35 0000), Točivé elektrické stroje Časť 11-2 Vestavné tepelné ochrany. Teplotní čidla a řídicí jednotky pro soustavy tepelné ochrany - Haft, Zdeněk (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1992)
Táto norma obsahuje IEC 34-11-2: 1984 a jej zmenu č. 1: 1990