STN EN 60034-18-22: 2002 (35 0000), Točivé elektrické stroje Časť 18-22 Funkčné hodnotenie izolačných systémov. Skúšky vinutých vinutí. Klasifikácia zmien a náhrady izolačných komponentov - Uličný, Ján; Ježek, Petr (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto norma obsahuje českú verziu EN 60034-18-22: 2001