STN IEC 60072-2: 1995 (35 0040), Rozmery a výkony točivých elektrických strojov Časť 2 Veľkosti kostier 355 až 1000 a veľkosti prírub 1180 až 2360 - Horská, Radka (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
Táto norma obsahuje IEC 72-2: 1990 s národnou poznámkou