STN IEC 60076-8: 2001 (35 1100), Výkonové transformátory Časť 8 Návod na použitie - Jurík, Milan; Kučera, Jaroslav; Korcová, Ivana (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto norma obsahuje IEC 60076-8: 1997 v českom jazyku