STN EN 60076-10: 2003 (35 1100), Výkonové transformátory Časť 10 Určenie hladín hluku - Chovanová, Katarína; Vokálek, Jaroslav; Valenta, Leoš (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma obsahuje českú verziu EN 60076-10: 2001