STN EN 61378-2: 2003 (35 1175), Transformátory pre meniče Časť 2 Transformátory na používanie vo vysokonapäťových jednosmerných prenosových sieťach (HVDC) - Chovanová, Katarína; Bárta, Jaroslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma obsahuje českú verziu EN 61378-2: 2001