Bakteriologische Fleischbeschau.

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavný autor: Standfuss, R.
Médium: Kniha
Jazyk:Slovak
Vydané: 1922.
Fyzický popis: 111 s.+3 príl. (obr.).
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

LEADER 00703nam a22001934a 4500
001 000572982
005 20180215100907.0
008 180215s1922 xo e 000 0 slo d
FMT
040 |a SVKKK  |b slo  |c SVKKK  |e AACR2 
100 1 |a Standfuss, R. 
245 1 0 |a Bakteriologische Fleischbeschau. 
260 |c 1922. 
300 |a 111 s.+3 príl. (obr.). 
500 |a Záznam revízie 
910 |a svkkk 
998 |a BK 
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 SK10  |b Sklad Pribinova 2. posch.  |3 III.8503  |6 12675  |q 19520215  |5 2720358771  |8 20180215  |e  0000  |f 09  |s Prezenčne  |h REV  |t 00000000  |u 0000  |w 000572982  |x 000010 
090 |g SCKHL  |k Sklad Pribinova 2. posch.  |a III.8503  |j 12675  |i 2720358771  |s Prezenčne