STN EN 61558-1: 2002 (35 1330), Bezpečnosť výkonových transformátorov, napájacích zdrojov a podobne Časť 1 Všeobecné požiadavky a skúšky - Jurík, Milan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 61558-1: 1997