STN EN 61558-1/A1: 2002 (35 1330), Bezpečnosť výkonových transformátorov, napájacích zdrojov a podobne Časť 1 Všeobecné požiadavky a skúšky. Zmena A1 - Jurík, Milan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto zmena A1 STN EN 61558-1: 2002 je identická s EN 61558-1: 1997/A1: 1998