STN EN 61204-3: 2003 (35 1536), Nízkonapäťové napájacie zariadenia s jednosmerným výstupom Časť 3 Elektromagnetická kompatibilita (EMC) - Chovanová, Katarína; Šmíd, Jaroslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto národná norma je identická s EN 61204-3: 2000 v českej verzii