STN EN 60633: 2002 (35 1540), Terminológia pre prenos energie jednosmerným prúdom vysokého napätia (HVDC). - Chovanová, Katarína; Šmíd, Jaroslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 60633: 1999 v českej verzii