STN 35 4041: 2003, Rozmery pre montáž elektronických súčiastok ovládaných hriadeľom a upevňovaných centrálnou maticou do jedného otvoru. - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel; Adámková, Stanislava (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma obsahuje českú verziu HD 391 S3: 1988