STN EN 60947-5-4: 2004 (35 4101), Nízkonapäťové spínacie a riadiace zariadenia Časť 5-4 Prístroje riadiacich obvodov a spínacie prvky. Metódy stanovenia prevádzkových vlastností slaboprúdových kontaktov. Osobitné skúšky - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN 60947-5-4: 2003