STN EN 60947-5-5: 2001 (35 4101), Spínacie a riadiace zariadenia nízkeho napätia Časť 5-5 Prístroje riadiacich obvodov a spínacie prvky. Prístroj na elektrické núdzové zastavenie s mechanickým zaistením - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel; Horský, Jan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 60947-5-5: 1997 v českej verzii