STN EN 60947-5-7: 2004 (35 4101), Spínacie a riadiace zariadenia nízkeho napätia Časť 5-7 Prístroje riadiacich obvodov a spínacie prvky. Požiadavky na bezdotykové prístroje s analógovým výstupom - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN 60947-5-7: 2003