STN EN 62094-1/A11: 2004 (35 4140), Indikačné svetelné jednotky na elektrické inštalácie v domácnostiach a na podobné pevné a elektrické inštalácie Časť 1 Všeobecné požiadavky. Zmena A11 - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto zmena A11 STN EN 62094-1: 2004 je slovenskou verziou EN 62094-1: 2003/A11: 2003