STN EN 60898-1/A11: 2006 (35 4170), Elektrické príslušenstvo. Ističe na nadprúdové istenie domových a podobných inštalácií Časť 1 Ističe určené na prevádzku pri striedavom prúde. Zmena A11 - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2006)
Táto zmena A11 STN EN 60898-1: 2004 je slovenskou verziou EN 60898-1: 2003/A11: 2005