STN EN 60898-1/A1: 2005 (35 4170), Elektrické príslušenstvo. Ističe na nadprúdové istenie domových a podobných inštalácií Časť 1 Ističe určené na prevádzku pri striedavom prúde. Zmena A1 - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2005)
Táto zmena A1 STN EN 60898-1: 2004 je slovenskou verziou EN 60898-1: 2003/A1: 2004