STN EN 61008-2-1: 1998 (35 4182), Prúdové chrániče bez vstavanej nadprúdovej ochrany pre domácnosť a na podobné použitie (RCCB) Časť 2-1 Použitie všeobecných pravidiel pre prúdové chrániče funkčne nezávislé od sieťového napätia - Čatlošová, Gabriela (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1998)
Táto národná norma je identická s EN 61008-2-1: 1994