STN EN 61009-2-1/A11: 2002 (35 4183), Prúdové chrániče so vstavanou nadprädovou ochranou pre domácnosť a na podobné použitie (RCBO) Časť 2-1 Použitie všeobecných pravidiel pre prúdové chrániče funkčne nezávislé od sieťové napätia. Zmena A11 - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto zmena A11 STN EN 61009-2-1: 1998 je identická so zmenou EN 61009-2-1: 1994/A11: 1998