STN EN 61543: 2000 (35 4183), Prúdové chrániče pre domácnosť a na podobné použitie (RCD). Elektromagnetická kompatibilita. - Kinder, Rudolf, 1940- (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto národná norma je identická s EN 61543: 1995