STN EN 61543/A2: 2006 (35 4183), Prúdové chrániče pre domácnosť a na podobné použitie (RCD). Elektromagnetická kompatibilita. Zmena A2. - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2006)
Táto zmena A2 STN EN 61543: 2000 je slovenskou verziou EN 61543: 1995/A2: 2006