STN 35 4184: 2003, Elektrické príslušenstvo. Prenosné prístroje s ochranou na rozdielový prúd bez vstavanej nadprúdovej ochrany pre domácnosť a na podobné používanie (PRCD). - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma obsahuje HD 639 S1: 2002