STN 35 4184/A1: 2004, Elektrické príslušenstvo. Prenosné prístroje s ochranou na rozdielový prúd bez vstavanej nadprúdovej ochrany pre domácnosť a na podobné používanie (PRCD). Zmena A1. - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto zmena A1 STN 35 4184: 2003 obsahuje HD 639 S1: 2002/A1: 2003 vrátane opravy z júla 2003