STN EN 62020/A1: 2006 (35 4184), Elektrické príslušenstvo. Monitory rozdielového prúdu pre domácnosť a na podobné použitie (RCM). Zmena A1. - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2006)
Táto zmena A1 STN EN 62020: 2001 je slovenskou verziou EN 62020: 1998/A1: 2005