STN EN 62019: 2001 (35 4190), Elektrické príslušenstvo. Ističe a podobné zariadenia na použitie v domácnostiach. Pomocné kontaktné jednotky. - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 62019: 1999