STN EN 62019/A11: 2006 (35 4190), Elektrické príslušenstvo. Ističe a podobné zariadenia na použitie v domácnostiach. Pomocné kontaktné jednotky. Zmena A11. - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2006)
Táto zmena A11 STN EN 62019: 2001 je slovenskou verziou EN 62019: 1999/A1: 2005