STN EN 61166: 2002 (35 4221), Vypínače vysokého napätia na striedavý prúd. Návod na hodnotenie seizmickej odolnosti vypínačov vysokého napätia na striedavý prúd. - Uličný, Ján; Hála, Ivan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 61166: 1993 v českom jazyku