STN EN 60320-1: 2003 (35 4508), Nástrčky a prívody na spotrebiče pre domácnosť a na podobné všeobecné účely Časť 1 Všeobecné požiadavky - Tomo, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou EN 60320-1: 2001