STN EN 15224: 2018 (01 0336), Systémy manažérstva kvalita. Používanie EN ISO 9001: 2015 v zdravotnej starostlivosti. - Kočanová, Natália (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2018)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15224: 2016