STN EN ISO 6789-1: 2018 (23 0780), Montážne náradie na skrutky a matice. Ručné momentálné náradie Časť 1 Požiadavky a metódy skúšok zhody návrhu a skúšky zhody kvality. Minimálne požiadavky na deklarovanie zhody (ISO 6789-1: 2017) - Gatial, Miroslav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2018)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 6789-1: 2017