STN EN ISO 6789-2: 2018 (23 0780), Montážne náradie na skrutky a matice. Ručné momentové náradie Časť 2 Požiadavky na kalibráciu a stanovenie neistoty merania (ISO 6789-2: 2017) - Gatial, Miroslav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2018)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 6789-2: 2017